iPad 2 komt in april 2011

4,334 keer bekeken

Apple iPad 2

Na vele speculaties is de release datum van de iPad 2 eindelijk bekend geworden. De release van de tweede generatie iPad zal naar alle waarschijnlijkheid in april 2011 zijn, dit is vorige week gelekt via de Duitse website McNotes. De release zal in de eerste drie maanden alleen voor de VS zijn, in juli zullen de andere landen volgen.

Daarnaast werd bekend gemaakt dat de iPad 2 de eerste 6 maanden alleen verkrijgbaar zal zijn via de Apple Store. Verder zijn er ook geruchten dat de iPad 2 uitgerust zal zijn met het Retina beeldscherm van de iPhone 4, een USB poort en dubbele camera’s. Met behulp van dubbele camera’s is nu ook FaceTime calling mogelijk met de iPad 2.

De huidige Apple iPad is verkrijgbaar vanaf €485,90. Vergelijk prijzen.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 5 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld