AOC presenteert nieuwe beeldschermen

4,777 keer bekeken

AOC 2241Pa

Merkfabrikant van beeldschermen AOC presenteert tien nieuwe lcd-schermen voor zakelijk en thuisgebruik in schermgrootten variërend van 18,5 tot 23 inch (47 tot 58,5 cm). De platte schermen kunnen zowel de standaardtoepassingen als de gebruikelijke web- en multimediasessies aan. Bovendien kunnen diverse monitors complexe functionaliteit, zoals vereist in professionele omgevingen, de baas. In vier modellen is de allernieuwste led-technologie toegepast. En: twee van de beeldschermen kunnen door middel van transparante glaspanelen effectief worden beschermd tegen vuil of schade.

De modellen uit de 41-serie zijn allemaal uitgevoerd in zwart. Dankzij hun uitgebreide functionaliteit zijn het multifunctionele apparaten die zowel voor kantoor, games of multimediatoepassingen kunnen worden gebruikt. Snelbewegende beelden en actiegames worden zonder vertekening weergegeven dankzij de snelle responstijd van vijf milliseconden. Een optimale beeldkwaliteit in levendige kleuren wordt onder andere bereikt door de hoge helderheids- en contrastwaarden. De plaats van de USB 2.0-poort aan de bovenzijde van de monitor is uiterst gebruiksvriendelijk. Een webcam kan bijvoorbeeld heel snel en zonder ellenlange kabels worden bevestigd. En met de goed gestructureerde schermmenu’s stel je de beeldkwaliteit snel en handig in.

Vier modellen met uiterst energiebesparende led-technologie

In vier van de tien modellen zorgt de geavanceerde en zeer gebruiksvriendelijke led-achtergrondverlichtingstechnologie voor uiterst contrastrijke beelden en opvallend diepe zwarten. Verder is ruimtebesparend inbouwen mogelijk.

Robuust – beeldschermen met beschermingsglas

Met name beeldschermen in openbare ruimten of bedrijven raken gemakkelijk vuil of beschadigd. De twee modellen van 21,5 inch (54,7 cm), 2241Sg en 2241Vg, bieden een effectieve bescherming, omdat deze optioneel kunnen worden voorzien van beschermende glaspanelen.

Milieuvriendelijk

Natuurlijk voldoen alle modellen aan de huidige energie-efficiëntiestandaarden, zoals ENERGY STAR of EPEAT. Met de uitschakeltimer of e-Saver-functies kunnen gebruikers zelf instellen op welk moment de monitor moet uitschakelen als deze niet in gebruik is. Op deze manier wordt onnodig energieverbruik voorkomen.

De tien nieuwe beeldschermen zijn leverbaar vanaf augustus. Winkeladviesprijzen moeten nog worden bepaald.

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld