HTC Wildfire aangekondigd

1,972 keer bekeken

HTC Wildfire

HTC heeft een nieuwe candybar telefoon aangekondigd die draait op Android 2.1. De HTC Wildfire is voorzien van een Qualcomm MSM7225 processor (525MHz) en heeft een 3,2-inch QVGA touchscreen, een 5 megapixel autofocus camera met LED flitser, 802.11b/g WiFi, GPS/AGPS, Blueooth 2.1+EDR, 512MB Flash en 384MB RAM en een microSD-slot.

De HTC Wildfire heeft HTC’s Sense interface en zal in het derde kwartaal van 2010 verkrijgbaar zijn in 4 verschillende kleuren.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1. Tim
     schreef:
    17 Mei 2010, 22:53

    Heeft de Desire geen betere specs?


Reageer

Audio & beeld