BlackBerry Pearl 3G onthuld

6,234 keer bekeken

BlackBerry Pearl 3G

RIM heeft tijdens de WES conferentie deze week de nieuwe BlackBerry Pearl 3G onthuld. De telefoon is RIM’s eerste toestel met 802.11n WiFi ondersteuning en beschikt over een 3,2 megapixel camera, 256MB intern geheugen met de mogelijkheid om dit uit te breiden tot 32GB via microSD, GPS, triband HSDPA met quadband GSM / EDGE en een360 x 400 display.

De Pearl 3G zal verkrijgbaar zijn in meerdere kleuren en met 2 verschillende keyboard configuraties. Of er ook een QWERTY-versie op de markt komt is nog niet bekend. De BlackBerry Pearl 3G wordt in mei verwacht.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 4 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld