Zune HD Twitter app nu live

2,857 keer bekeken

Zune HD Twitter app

Er is onlangs een Twitter applicatie voor de Zune HD vrijgegeven in Marketplace. De gratis app ziet er zeer goed uit en behoort tot één van de meest attractieve mobiele Twitter mogelijkheden. Desondanks zitten er nog wel een aantal kinderziektes in de app, zo zou onder andere de WiFi connectie plotseling wegvallen. Wat ook opvalt is dat de tweets in je timeline gecensureerd worden (Bekijk de originele tweet van hierboven). Hopelijk worden deze problemen spoedig opgelost.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld