Nieuw: de Gadgetfacts shop!

1,893 keer bekeken

Gadgetfacts Shop

Het is vakantie en 2009 loopt tegen zijn einde, maar bij Gadgetfacts hebben we zeker niet stil gezeten de afgelopen tijd. Zo zijn wij de afgelopen periode druk bezig geweest met een nieuw onderdeel voor de website: de Gadgetfacts Shop.

In de shop vind je meer dan 30.000 producten en hier zullen de komende tijd nog meer aan toegevoegd worden. Naast algemene aanbiedingen vind je er de nieuwste telefoons van merken als Samsung, HTC, Nokia en Blackberry en vind je tal van laptops, digitale camera’s en games & consoles in de shop. Is er een product wat je niet kunt vinden, probeer dan eens de zoek-functie. De shop blijft in ontwikkeling, dus houd hem in de gaten de komende tijd. Naar de shop »

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 5 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld