MSI GT640 gaming laptop aangekonigd

1,944 keer bekeken

MSI GT640

MSI heeft een nieuwe gaming laptop aangekondigd die volgens het bedrijf zelf ‘de snelste gaming laptop ter wereld’ is. De 15,4-inch GT640 beschikt over de splinternieuwe Core i7-processor, een NVIDIA GeForce GTS 250 (1GB) videokaart, tot 4GB DDR3 RAM, 500GB opslagcapaciteit en een Blu-ray-brander.

Het scherm van de GT640 heeft een resolutie van 1680 x 1060 pixels en verder is het apparaat voorzien van een 2 megapixel webcam, een HDMI-aansluiting, 7.1-kanaals geluid en een eSATA-poort. Details over de prijs en beschikbaarheid zijn nog niet bekend.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld