Dell Inspiron One 19 pc aangekondigd

2,207 keer bekeken

Dell Inspiron One

Dell heeft vandaag in Japan een nieuwe all-in-one pc aangekondigd, de Inspiron One 19. Het systeem zal aangeboden worden met twee basis configuraties waarbij je kunt kiezen tussen een 2.6GHz of 2.93GHz Intel processor, Windows 7 Home Premium, 2GB of 4GB of RAM, een 18,5-inch scherm (1,366 x 768), een 320GB of 500GB SATA harde schijf en een DVD brander. De all-in-one pc wordt naar het schijnt geleverd inclusief draadloze muis en toetsenbord en gaat zo’n 475 euro kosten.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld