Nokia kondigt X6 en X3 telefoons aan

22,022 keer bekeken

Nokia X6 en X3

Nokia heeft vandaag twee muziektelefoons aangekondigd, de X3 en X6. De X6 is de meest geavanceerde van de twee en heeft een 3,2-inch touchscreen, A-GPS, 5 megapixel camera met Carl Zeiss-lens en dual LED-flitser, 32GB geheugen, een tv-uitgang en een internetbrowser met Flash Lite-ondersteuning. Verder is de X6 voorzien van Nokia’s Comes With Music. Het toestel komt in het vierde kwartaal van dit jaar op de markt en gaat 450 euro kosten.

De X3 is uitgerust met een 2,2 inch scherm, een 3,2 megapixel camera, een microSD-slot, Bluetooth 2.1, een 3,5mm koptelefoonaansluiting en een FM-radio. Verder is de X3 de eerste Series 40-telefoon met de Ovi Store. De prijs voor dit toestel is 115 euro en deze komt tevens in het vierde kwartaal op de markt.

Foto’s:

Nokia X6Nokia X6Nokia X3Nokia X3

De Nokia X6 bestellen.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld