Motorola DEXT draait op Android

2,309 keer bekeken

Motorola DEXT

Motorola heeft zijn eerste Android-telefoon aangekondigd: de DEXT. Het toestel draait op Android en heeft een speciale door Motorola ontwikkelde skin, genaamd MOTOBLUR. Sociale netwerken als Facebook, Twitter en MySpace staan hierin centraal.

De Motorola DEXT is voorzien van een 3,1-inch touchscreen (480 x 360 pixels), een 5 megapixel autofocuscamera, GPS, Wi-Fi, 32GB geheugen en een 3,5mm koptelefoonaansluiting. Met de camera kun je ook video opnemen met 24fps.

Wanneer de DEXT, die in de Verenigde Staten op de markt wordt gebracht als de Motorola CLIQ, verkrijgbaar zal zijn is nog niet bekend.

Foto’s:

Motorola DEXTMotorola DEXTMotorola DEXTMotorola DEXT

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld