Canon EOS 7D aangekondigd

2,854 keer bekeken

Canon EOS 7D

Canon heeft vandaag officieel de EOS 7D digitale spiegelreflexcamera aangekondigd. De camera is uitgerust met een 18 megapixel APS-C CMOS sensor met 8 frames per seconde continue-opname, 1080p 24fps HD video met full manual control, een 3-inch lcd, 19-punts AF systeem en draadloze flash control.

Het toestel moet eind september in de winkels liggen voor $1,699 of voor $1,899 met een EF 28-135mm f/3.5-5.6 IS USM zoom lens.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 5 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld