Sony Walkman S540 gepresenteerd

2,043 keer bekeken

Sony S540

Sony heeft de Walkman S540 gepresenteerd, de eerste portable mediaspeler van Sony met ingebouwde stereo luidsprekers. De S540 is voorzien van een 2,4 inch lcd-scherm, Clear Stereo- en Clear Bass-technologie en een FM-radio. Het apparaatje is slechts 10,2mm dik en bevat een batterij die goed is voor 42 uur muziek of 6,5 uur video (17 uur muziek of 5 uur video als je de luidsprekers gebruikt).

De Sony Walkman S540 zal verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart, roze, paars en rood en is verkrijgbaar vanaf volgende maand.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld