Samsung camera’s met lcd aan voorkant

2,615 keer bekeken

Samsung TL225

Samsung heeft weer iets nieuws verzonnen; een extra lcd scherm aan de voorkant van de camera zodat je gemakkelijk een zelfportret kunt maken. De TL220 en TL225 camera’s van Samsung hebben een 1,5-inch lcd scherm voorop die ook in staat zijn om animaties te tonen om de aandacht van kinderen te trekken.

Beide 12,2 megapixel camera’s hebben een 4,6x optische zoom, beeld stabilisatie en 720p video mogelijkheid in H.264 formaat. De TL220 heeft een 3-inch touchscreen aan de achterkant, terwijl de TL225 een 3,5-inch touchscreen heeft die tevens een stuk scherper is. De prijzen zijn respectievelijk $299.90 en $349.99 voor de TL220 en TL225. Vanaf september zijn ze verkrijgbaar.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld