Logitech Harmony 900 afstandsbediening

3,015 keer bekeken

Logitech Harmony 900

Logitech heeft vandaag de Logitech Harmony 900 multifunctionele afstandsbediening geïntroduceerd. De afstandsbediening heeft nieuwe draadloze technologie (30 meter en buiten gezichtsveld), een full-color scherm en een nieuwe intuïtieve layout van de knoppen.

De Harmony 900 beschikt verder over een volledig opnieuw ontworpen Radio Frequent systeem, waarmee het mogelijk is om tot op een afstand van dertig meter apparaten te bedienen. In de database zijn meer dan 225.000 apparaten van ruim 5.000 fabrikanten opgenomen waarmee zo’n 99,9 procent van alle apparaten worden ondersteund.

Medio september zal de Logitech Harmony 900 afstandsbediening in de winkel komen te liggen voor een prijs van 399 euro.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld