Samsung presenteert twee nieuwe camcorders

3,653 keer bekeken

Samsung SMX-K40

Samsung heeft twee nieuwe camcorders gepresenteerd, de SMX-K40 en de SMX-K45. Beide nemen op met een 720 x 480 resolutie en bieden de ‘HD upscaling’ mogelijkheid naar HDTV via HDMI. Daarnaast zijn de toestellen voorzien van een 65x optische zoom lens met optische beeld stabilisatie, een 2,7-inch lcd scherm en kun je via USB de batterij opladen en filmpjes uploaden naar YouTube.

Het verschil tussen de beide toestellen zit ‘m in het feit dat je voor de K40 je eigen SD of SDHC kaart nodig hebt, terwijl de K45 is uitgerust met een 32GB SSD. Vanaf augustus zijn beide toestellen te krijgen voor een prijs van respectievelijk $329.99 en $499.99.

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld