Panasonic HDC-HS350 neemt 30 uur HD op

2,187 keer bekeken

Panasonic HDC-HS350

Nog geen twee maanden geleden presenteerde Panasonic de HDC-TM350 camcorder. Nu heeft het een opvolger aangekondigd die vrijwel identiek is, de HDC-HS350. Deze AVCHD camcorder heeft echter een groter intern geheugen aan de rechterkant, lopend van 64GB tot 240GB. Hierdoor is het mogelijk om met deze camcorder tot 30 uur in Full HD kwaliteit te filmen.

De andere specificaties zijn hetzelfde gebleven: 10.6 megapixel 3MOS sensor, 12x optische zoom en SDHC expansie tot 32GB per kaart. Over de prijs en beschikbaarheid heeft Panasonic nog geen duidelijkheid gegeven.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld