Hybride LaVie Light netbook van NEC

3,872 keer bekeken

NEC LaVie Light

NEC heeft een nieuwe 10-inch netbook op de markt gebracht met een hybride opslagsysteem. De LaVie Light (BL350/TA6) is daarmee naast de MSI Wind U115 de tweede hybride netbook, wat inhoudt dat het zowel HDD als SDD opslag biedt.

Ten opzichte van zijn voorganger is de LaVie Light op een aantal punten verbeterd. Zo is dit model platter (1-inch voor, 1,4-inches achter) en heeft het een verbeterde 10,1-inch LED-backlit display, een Atom N280 processor, 1GB RAM, 802.11n WiFi, een optionele hoge capaciteits batterij en uiteraard 16GB SSD en 160GB harde schijven.

Vanaf 4 juni is de LaVie Light netbook in Japan verkrijgbaar voor een prijs van zo’n 510 euro. Voor ongeveer 70 euro minder kun je een non-hybride versie krijgen.

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1. Kalebarkab
     schreef:
    9 Juni 2009, 19:34

    I want to find good pop music. Help me please.


Reageer

Audio & beeld