Sony introduceert Bravia Z5500 LCD-tv

2,025 keer bekeken

Sony Bravia Z5500

Sony heeft een nieuwe full-HD lcd-tv geïntroduceerd, de Bravia Z5500. Het nieuwe scherm zal voorzien zijn van Motionflow 200Hz-technologie, dlna-ondersteuning, de Bravia Engine 3 en een geïntegreerde mpeg4/avc HD-tuner. De Bravia Z5500 zal verkrijgbaar zijn in de formaten 40-inch, 46-inch en 52-inch.

Verder heeft de Z5500 een functie die de tv automatisch uitschakelt als hij niet gebruikt wordt, een speciale ‘Energy Saving Switch’ en een functie genaamd AppliCast, waarmee je toegang krijgt tot online diensten zoals widgets en RSS-feeds. De prijzen zijn nog onbekend.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld