Personal Trainer: Walking voor Nintendo DS

1,974 keer bekeken

Personal Trainer: Walking

Nintendo’s Personal Trainer: Walking voor de DS en DSi houdt je dagelijkse loop routine bij met als doel een gezond ‘Life Rhythm’ te halen. De Nintendo Activity Meters draag je bij je in een tas of broekzak en met een druk op de knop kun je je data naar de DS sturen. Hierop kun je vervolgens je resultaten zien en activiteiten instellen.

Personal Trainer: Walking zal vanaf 26 mei verkrijgbaar zijn voor een prijs van $49.99.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld