Nokia E75 nu verkrijgbaar

5,304 keer bekeken

Nokia E75

De Nokia E75 slide telefoon met volledig QWERTY toetsenbord is vanaf vandaag verkrijgbaar. Het is het eerste Nokia toestel met de nieuwe e-mail interface van Nokia en tevens het eerste E-serie model waarop N-Gage gaming mogelijk is.

De E75 heeft een 2,4-inch QVGA (320 x 240 pixels) scherm en is daarnaast uitgerust met een 3,2-megapixel camera, GPS, WiFi, HSDPA, Bluetooth en FM radio. Verder heeft het een microSD poort en een 3.5mm koptelefoon ingang. Er is nog geen officiƫle prijs bekend, maar waarschijnlijk ligt deze rond de $575.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1. Peter Embregts
     schreef:
    14 April 2009, 15:58

    Heb hem vandaag besteld bij Typhone via mijn iCannotwati alert http://www.icannotwait.com/nl/gsm/nokia/e75 Ben benieuwd hoe het toestel in het echt is. Heb nu de N95 en wilde wat simpeler gaan om problemen te voorkomen die ik met de N95 heb gehad.


Reageer

Audio & beeld