LG toont Viewty Smart GC900

4,496 keer bekeken

LG Smart GC900

De telefoon die eerder onder de naam Viewty II gespot is was even op de Duitse site van LG te bewonderen. Na een paar uur werd de informatie weer van de site gehaald, maar gelukkig hebben we wel wat foto’s en specificaties van de Viewty Smart GC900 kunnen zien.

Wat meteen opvalt is dat het toestel slechts 12,4 mm dik is en uitgerust is met een 8 megapixel camera die in staat moet zijn in HD formaat video op te nemen (720 x 480 pixels). De gemaakte foto’s kunnen voorzien worden van een geotag, zodat je achteraf kunt zien waar een foto geschoten is.

Overige eigenschappen zijn de mogelijkheid tot WiFi en snel 3G internet. De Smart GC900 zal net als de Arena KM900 en de GD900 gebruik maken van het nieuwe S-Class interface. De prijs en beschikbaarheid zijn nog niet bekend.

Foto’s:

LG Smart GC900LG Smart GC900LG Smart GC900LG Smart GC900

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 4 keer gestemd, gemiddeld 4.75 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld