Nokia 5630 XpressMusic onthuld

3,729 keer bekeken

Nokia 5630 XpressMusic

Nokia heeft vandaag de 5630 XpressMusic onthuld, een 12mm slanke candybar-telefoon die draait op het Symbian S60-platform. De telefoon wordt geleverd met een 4GB microSD-geheugenkaart en beschikt over een 3,5mm koptelefoonaansluiting, stereo Bluetooth, een FM-stereo en internet-radio.

Verder is de 5630 geschikt voor N-Gage gaming en komt het met een 3,2 megapixel camera met duel-LED flitser en HSDPA/HSUPA. De ’say and play’ functie maakt het mogelijk om de naam van een artiest te zeggen om automatisch een nummer van hem of haar te laten afspelen.

Het toestel zal vanaf het tweede kwartaal in de winkels liggen voor een prijs rond de 200 euro.

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 5 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld