Nokia 5630 XpressMusic onthuld

1,860 keer bekeken

Nokia 5630 XpressMusic

Nokia heeft vandaag de 5630 XpressMusic onthuld, een 12mm slanke candybar-telefoon die draait op het Symbian S60-platform. De telefoon wordt geleverd met een 4GB microSD-geheugenkaart en beschikt over een 3,5mm koptelefoonaansluiting, stereo Bluetooth, een FM-stereo en internet-radio.

Verder is de 5630 geschikt voor N-Gage gaming en komt het met een 3,2 megapixel camera met duel-LED flitser en HSDPA/HSUPA. De ’say and play’ functie maakt het mogelijk om de naam van een artiest te zeggen om automatisch een nummer van hem of haar te laten afspelen.

Het toestel zal vanaf het tweede kwartaal in de winkels liggen voor een prijs rond de 200 euro.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 5 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld