Garmin-Asus kondigt nuvifone M20 aan

3,966 keer bekeken

Garmin-Asus nüvifone M20

Vorige week werd bekend dat Garmin en ASUS een samenwerking zijn aangegaan voor het maken van telefoons en maakten we kennis met de nüvifone G60. Nu is er een tweede model door Garmin-Asus aangekondigd, de nüvifone M20.

Het toestel draait op Windows Mobile 6.1 en heeft een 2,8-inch VGA touchscreen. Verder heeft het quadband EDGE / triband HSDPA tot 7,2Mbps, WiFi, Bluetooth en uiteraard satelliet navigatie van Garmin. Ook informatie over het lokale weer, verkeer en dingen als bioscooptijden kun je met de M20 opvragen. De dienst ‘Ciao!’ is vergelijkbaar met Google’s Latitude en kun je gebruiken om de locatie van vrienden te zien.

De nüvifone M20 wordt in het eerste half jaar van 2009 verwacht voor een nog onbekende prijs.

Tags: , , , ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...

2 Reacties

 1. Vincent Vega
   schreef:
  17 Augustus 2010, 12:26

  Ik zit er over na te denken om een telefoon van Garmin te nemen. Een vriend van mij is er best tevreden over en het lijkt me handig om een goeie navi en telefoon in één te hebben. Hoe vinden jullie het gebruiksgemak van het menu? En welke zal ik nemen, die vriend van mij heeft deze: http://www.kpn.com/mobiel/alle-telefoons/Garmin-Asus-N-vifone-A10.prod?sku=966090 Alvast bedankt voor jullie hulp!

 2.  schreef:
  18 Augustus 2010, 22:02

  Hoi Vincent,
  Ik heb de Garmin-Asus Nuvifone A10 getest en vond het menu lekker werken! Bij Hi.nl hebben ze nu wel een goede aanbieding voor dat toestel.


Reageer

Audio & beeld