Ultimate Ears Triple.Fi 10vi oordopjes

2,184 keer bekeken

Ultimate Ears Triple.Fi 10vi

Ultimate Ears heeft de Triple.Fi 10vi oordopjes ge├»ntroduceerd. De ‘triple-driver’ oordopjes zouden dezelfde kwaliteit bieden als UE’s duurdere custom oordopjes en hebben een frequentie van 10Hz tot 17kHz. Het setje is voorzien van een microfoontje die je kunt aansluiten op je iPod of Blackberry zodat je er handsfree mee kunt bellen. Stel je hoge eisen aan oordopjes, dan zul je er ook een hoge prijs voor moeten betalen, want de Triple.Fi 10vi oordopjes kosten 420 dollar.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld