iRiver E50 mp3-speler

1,766 keer bekeken

iRiver E50

iRiver heeft de iRiver E50 aangekondigd, een kleine mp3-speler met een fraaie aluminium textuur aan de voorkant. Er zullen 2GB, 4GB en 8GB modellen van verschijnen met een 1,8 inch kleuren LCD beeldscherm. Verder zal er een FM radio opzitten, een stem-recorder en zal de batterij bij audio gebruik zo’n 52 uur meegaan. De E50 wordt verwacht in januari voor een prijs rond de 70 euro.

  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op Digg Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Plaats dit bericht op Twitter

Tags:

SlechtMatigOKGoedGeweldig
Loading ... Loading ...

1 Reactie

  1.  schreef:
    23 December 2008, 15:41

    Ziet er keurig uit de Iriver e50. Heeft een wat sober design maar dat maakt het hem juist aantrekkelijk.


Reageer

Audio & beeld