De nieuwe iPhone 3G

4,722 keer bekeken

iPhone 3G

Apple heeft na weken van speculaties en geruchten, de iPhone 3G aangekondigd. De nieuwe iPhone is weer wat platter dan zijn voorganger en biedt 3G. Ook A-GPS is een belangrijke nieuwe functie. Hij moet volgens Apple internetpagina’s zo’n 35 procent sneller laden dan de Nokia N95 en de Treo 750.

De batterij-duur zou niet lijden onder de nieuwe features. De standby-tijd is 300 uur, de spreektijd 8 tot 10 uur met 2G en 5 uur met 3G. Het toestel heeft verder een nieuwe achterkant van plastic, nieuwe firmware (iPhone 2.0) die third party-applicaties ondersteunt, vernieuwde metalen knopjes, een vernieuwde koptelefoonuitgang en een verbeterde geluidskwaliteit.

Apple verwacht de nieuwe iPhone dit jaar in 70 landen te lanceren. De 8GB-versie zal verkrijgbaar zijn voor 199 dollar, de 16GB 299 dollar. Van de 16GB-versie komt er ook een witte uitvoering.

Tags: ,

SlechtMatigOKGoedGeweldig (Er is 1 keer gestemd, gemiddeld 5 sterren)
Loading ... Loading ...


Reageer

Audio & beeld